Мото Скопје МКД

Тони Георгиевски
Јасмина Георгиевска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2004 г.
Членски број
14
Клубско Име
Toni-Pan
Краток Опис

Тони се грижи сообраќајките да ни бидат полесни, веднаш ни ги пoправа возилата.

ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
Gold Wing
Зафатнина:
1500сс
 
Мото Скопје МКД

Иван Кувенџиски
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2006 г.
Членски број
36
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
Pan European ST
Зафатнина:
1300сс
Мото Скопје МКД

Зоран Јовевски
Лидија Јовевска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2002 г. - 2018 г.
Членски број
05
Клубско Име
ТАТЕ
Краток Опис
Неразделни се во вожњите веке 30год. и секаде патуваат заедно. Посета на 4 F.I.M. - релија преферираат туринг возења,а ги навлекоа и децата. Трикратен првак на Македонија во мото-рели натпревари класа 6.
ВОЗИ
Бренд:
- - -
Модел:
- - -
Зафатнина:
- - -
 
 
Мото Скопје МКД

Леон Николов
Сузана Николова
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2009 г.
Членски број
65
Клубско Име
- / -
Краток Опис
Нема што многу да се каже мотор возам од моја 36-та год. Малку доцна во животот но човек учи додека е жив па така и јас. Самото возење мотор е нешто што ме смирува и каде можам да најдам мир од сето она што секојдневно се случува околу мене. Мојот верен совозач и секогаш со мене чим слушне дека машината стартува мојата совозачица е веќе спремна и го чека моментот за поаѓање.
ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
Varadero XL1000
Зафатнина:
1000сс
 
Мото Скопје МКД

Виктор Тасевски
Александра Тасевска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2006 г.
Членски број
38
Клубско Име
- / -
Краток Опис

На Стапот и Александра не им пуштај музика. Одма се скока на маса и се игра до сабајле!!

ВОЗИ
Бренд:
- - -
Модел:
- - -
Зафатнина:
- - -
 
Мото Скопје МКД

Емил Минчев
Зорица Костовска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2006 г.
Членски број
42
Клубско Име
Минч - Амбасадор
Краток Опис
Мајка му вели дека прво што кажал кога прозборел, било“мотол“. Мотор вози од 11год. и тоа “Pony“,
а веќе на 14год. “Pony express“ - моторно чудовиште. Потоа се нижат лути машини:Tomos Automatic, Tomos Т-14 ( позајмен ), Tomos 15sl, ZunTom (хибрид од Zundapp и Tomos), CZ175, Java 350,Honda CX500, еден куп Honda CX500 и 650. Се вкупно изразено во километри, преку пола милион.
ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
CX Turbo
Зафатнина:
500cc
 
Мото Скопје МКД

Бранислав Стефановски
Елена Стефановска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2007 г.
Членски број
43
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Доктор Бране се грижи за психолошкото здравје во клубот, секогаш е тука да даде совет од прва рака.

ВОЗИ
Бренд:
SUZUKI
Модел:
V-Strom
Зафатнина:
650cc
 
Мото Скопје МКД

Сотир Љамов
Марија Љамова
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2007 г.
Членски број
49
Клубско Име
- / -
Краток Опис
Прв мотор Pony Express па веспа  gilerа raner па по долги расправии  со родителите и со тогашната девојка сега сакана сопруга купив  Suzuki gsxr 1000 k2. Сега родителите го сакаат моторот а женами не пропушта шанса да се вози,се разбира ако и дозволи синот Илин.
ВОЗИ
Бренд:
- - -
Модел:
- - -
Зафатнина:
- - -
 
Мото Скопје МКД

Горан Десовски
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2007 г.
Членски број
52
Клубско Име
- / -
Краток Опис
Моторот е слобода и слобода на своето движење и размислување, која неможе никој да ти ја одземе но има една важна работа за моторот и мотоциклизмот ке го сакаш или ке го мразиш. Сум имал мотори и ке имам. Ја сум голем заљубеник во мотори и уживам во нив.
LIVE TO RIDE & RIDE TO LIVE
ВОЗИ
Бренд:
APRILIA
Модел:
Scarabeo
Зафатнина:
500cc
 
Мото Скопје МКД

Дарко Крстиќ
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2007 г.
Членски број
53
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Секогаш ладен и смирен,знае да ОДВАЛИ нешто кога треба!!  Инаку стручњак за скара и вино.

ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
Varadero XL1000
Зафатнина:
1000cc
 
Мото Скопје МКД

Владимир Вилиповски
Наташа Филиповска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2008 г.
Членски број
57
Клубско Име
Мајсторче
Краток Опис

Се возат со нас само на убаво време.

ВОЗИ
Бренд:
PIAGGIO
Модел:
X9
Зафатнина:
- - cc
 
Мото Скопје МКД

Дарко Николовски
Зорица Николовска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2009 г.
Членски број
75
Клубско Име
Југотон
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
Gold Wing
Зафатнина:
1800cc
 
Мото Скопје МКД

Стерја Соколоски
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2010 г.
Членски број
79
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
YAMAHA
Модел:
XVS
Зафатнина:
1100cc
 
Мото Скопје МКД

Сашо Макалоски
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2010 г.
Членски број
80
Клубско Име
Сале
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
- - -
Модел:
- - -
Зафатнина:
- - -
 
Мото Скопје МКД

Иван Тихов - BG
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2010 г. - 2015 г.
Членски број
83
Клубско Име
- / -
Краток Опис
Ни претставува голема чест и задоволство што изборот за член на клуб во Р.Мakedoniija го одбра нашиот клуб кој со своето присуство и големо искуство го збогати со прекрасни моменти и многу поминати километри.  
ВОЗИ
Бренд:
APRILIA
Модел:
RSV Factory
Зафатнина:
1000cc
 
Мото Скопје МКД

Пецо Ѓорѓиоски
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2011 г.
Членски број
89
Клубско Име
Мајка
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
CTX
Зафатнина:
1300cc
 
Мото Скопје МКД

Боривој Ивановски
Јасминка Ивановска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2011 г.
Членски број
90
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
TRANSALP XL700V
Зафатнина:
700cc
 
Мото Скопје МКД

Драган Малиновски
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2015 г.
Членски број
93
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
HONDA
Модел:
PanEuropean ST
Зафатнина:
1300cc
 
Мото Скопје МКД

Саболч Хари
- / -
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2004 - 2007г.
                       од: 2019 -
Членски број
22
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
YAMAHA
Модел:
XV
Зафатнина:
1600cc
 
Мото Скопје МКД

Мартин Андреевски
Виолета Андреевска
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2003 - 2013г.
                       од: 2019 -
Членски број
08
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Тој е најстариот член во клубот (од активните) Започна со чопер Кореец, преку Интрудер 800 да дојде до Пан Европа. Прекарот го доби затоа што на секое прашање има одговор во рок од 2 секунди. Кога е со Вики во комбинација ,двајцата се освежување во клубот.

ВОЗИ
Бренд:
YAMAHA
Модел:
TENERE
Зафатнина:
1200cc
 
Мото Скопје МКД

Бојан Колевски
/
Возач
Совозач
Член во Мото Скопје од: 2019 -
Членски број
96
Клубско Име
- / -
Краток Опис

Во очекување сме на краток опис.

ВОЗИ
Бренд:
KAWASAKI
Модел:
Z-750
Зафатнина:
750cc