Членовите на 
Мото Скопје МКД 
се собираат секој четврток на клубско видување и договор за возење.

од 04.2018 локацијата
е ресторан МЕЗЕ БАР
ул.К.Ј.Питу бр.15 
нас. Аеродром.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk


02.06.2018
МК Носачи на Крстот
Велес
х.Монтенегро

03.06.2018
Fast Riders
Штип
Дом на Млади

08.06.2018
МЦЦ Свети Николе

15-17.06.2018
МК Тиквеш Рајдерс
12 Другари

22.06.2018
MC Potfat
Hill Party
Средно Водно
Hit Counters
posetenost
Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009