01.01.2017
**СРЕЌНА НОВА**
** 2017 ** 
Моторџиите на 
плоштад 

Мото Скопје започна со промена-додаток пришивка на постоечкиот грб-обележје со додавање на ознака MCC која членовите треба да ја додадат 
на своите елеци со веќе постоечкиот грб како што е приложено на слика тука. Секој член што нема добиено од МСС пришивките да побара од Спенсер.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Членовите на Мото Скопје се собираат секој четврток на клубско видување и договарање за викенд возење.

од 08.05.2014 локацијата
е ресторан ДОМЕСТИКА
ул.Павел Шатев 4 
стара Бихачка
нас. Кисела Вода.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk

Hit Counters
posetenost
Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009

Хронолошки приказ на вожњи,клубски или во помали групи како придружби на организирани возења низ државата и пошироко. Мото Скопје покрај самостојните клубски возења  се појавува на вожњи,собири и настани во организација на други клубови,здруженија и манифестации како поттикнувач и поддржувач на акции и дела во рамките за развивање на мото културата и културата воопшто во Р.Македонија.
Хронолошки преглед по години и датуми дадени во табела.
Полињата кои се празни односно обележани со ( / ) во табелата во моментов се без податоци. Надополнувањата се вршат во секоја прилика кога ке се дојде во контакт со податоци и фотографии.