01.01.2017
**СРЕЌНА НОВА**
** 2017 ** 
Моторџиите на 
плоштад 

Мото Скопје започна со промена-додаток пришивка на постоечкиот грб-обележје со додавање на ознака MCC која членовите треба да ја додадат 
на своите елеци со веќе постоечкиот грб како што е приложено на слика тука. Секој член што нема добиено од МСС пришивките да побара од Спенсер.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Членовите на Мото Скопје се собираат секој четврток на клубско видување и договарање за викенд возење.

од 08.05.2014 локацијата
е ресторан ДОМЕСТИКА
ул.Павел Шатев 4 
стара Бихачка
нас. Кисела Вода.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk

Артикл: 001-09
Амблем грб Мото Скопје.
по цена: 150ден.              ком.
Hit Counters
posetenost
Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009

Име и Презиме:
Контакт тел:
Ова е делот каде што можете да се снабдите со разни додатоци поврзани со нашиот клуб како, пришивки Мото Скопје, повќе видови на знаменца, приврзоци и слични дребулии со кои можете да ги искажете своите симпатии и вашата поддршка према нашиот клуб. А тоа можете да го направите на следниов начин: Артиклот кој сакате да го купите го одбирате само со избор на количина од паѓачкото мени на секој производ посебно. Производите кои не ги сакате остануваат со количина 0. По направениот избор ги пополнувате полињата Име Презиме  и Контакт тел по што со клик на копчето Kupuvam се генерира порака со нарачка која ни ја испраќате. По пристигањето на пораката лицето за  контакт ке ве побара за потврда на нарачката и дополнителни податоци околу превземањето на истата. 

Ви благодариме на посетата.
Артикл: 001-11
Знаменце -  Мото Скопје.
по цена: 200ден.              ком.
Артикл: 002-11
Знаменце на Р. Македонија
10 х 16 по цена: 300ден.              ком.

12 х 20 по цена: 500ден.              ком.
.