01.01.2017
**СРЕЌНА НОВА**
** 2017 ** 
Моторџиите на 
плоштад 

Alpinestar.

Најновите технолошки дотигнувања за изработка на заштитна опрема за тркачите односно за изработка на тркачки кожни одела. Инженерите при изработка на тркачки одела во своите тимови ги вклучуваат поранешните тркачи како би можеле да изработат заштитни одела кои ќе ги заштитат од повреди нивните колеги и идните тркачи.

Совети за кампирање од еден искусен моторциклист

Ова упатство ќе Ви помогне многу кога се спремате на подалечен пат со својот моторцикл и притоа сакате да кампирате.  Еве неколку совети како на својот моторцикл да успеете да ставите се што Ви е потребно при едно вакво патување. Ние овие трикови ги научивме .....

 

Hit Counters
posetenost
Зошто сакаме да патуваме со мотоцикл?

Кога ќе тргнеш на патување, тешко е потоа да застанеш, тоа е како да читаш првото подглавје од добра книга, и едноставно знаеш дека мораш да ја прочиташ. Патувањето сепак нема последно подглавје или пак страна, тоа е бесконечно, единствен контролен фактор се времето и парите. 
Денеска патувањата се релативно лесни со денешните.... 

Мото Скопје започна со промена-додаток пришивка на постоечкиот грб-обележје со додавање на ознака MCC која членовите треба да ја додадат 
на своите елеци со веќе постоечкиот грб како што е приложено на слика тука. Секој член што нема добиено од МСС пришивките да побара од Спенсер.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Членовите на Мото Скопје се собираат секој четврток на клубско видување и договарање за викенд возење.

од 08.05.2014 локацијата
е ресторан ДОМЕСТИКА
ул.Павел Шатев 4 
стара Бихачка
нас. Кисела Вода.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk

Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009
ДЕЛ ОД НАШИОТ ВОЗЕН ПАРК
Се ближат годишните одмори. Сите негде планираат да отпатуваат. Корисно би било да се имаат информации потребни за возење,сообраќајни правила и прописи во соседните држави. Скратен опис на потребни документи и ограничувања за соседните држави можете да превземете тука.
ПРЕВЗЕМИ ИНФО ЗА ВОЗЕЊЕ ВО СОСЕДНИТЕ ДРЖАВИ