01.01.2017
**СРЕЌНА НОВА**
** 2017 ** 
Моторџиите на 
плоштад 

 Времето денес,утре и повеќе: 
- Meteo Pro
- Meteoblue
- Yahoo Weather

 Патни Планери: 
- ViaMichelin
- Google Maps
- Here


 Информации на пат: 
 - АМСМ
 - AMSS Закони поврзани со Сообраќајот во Р.М: 
 - Закон за Безбедност во сообраќајот на Патиштата во Р.М.
 - Правилник за задолжителна опрама во возилото на Р.М.


 Продавници: 
 - LOUIS Eu
 - Pegaz-moto  Р.Србија
 - Motoorema  Хрватска Купопродажни Договори: 
 - Автомобил
    - adobe pdf
    - word doc
 - Мотор
    - adobe pdf
    - word doc               
Мото Скопје започна со промена-додаток пришивка на постоечкиот грб-обележје со додавање на ознака MCC која членовите треба да ја додадат 
на своите елеци со веќе постоечкиот грб како што е приложено на слика тука. Секој член што нема добиено од МСС пришивките да побара од Спенсер.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Членовите на Мото Скопје се собираат секој четврток на клубско видување и договарање за викенд возење.

од 08.05.2014 локацијата
е ресторан ДОМЕСТИКА
ул.Павел Шатев 4 
стара Бихачка
нас. Кисела Вода.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk

Hit Counters
posetenost
Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009