Ви благодариме на посетата и запознавањето со Спортскиот Mото Tуринг Kлуб Mото Скопје
Се надеваме дека времето поминато во разгледувањето на нашите патешествија, спортски достигнувања, галериите со фотографии и текстовите од нашите членови се моменти кои ќе го разбудат авантуристот во вас и би ни се придружиле во некој иден настан и патување.

За сите подетални информации кои не сте успеале да ги пронајдете на нашата страна, за и околу 
клубот МСС - “Мото Скопје“ слободно можете да не контактирате  
на следната маил адреса contact@motoskopje.mk


Претседател на клубот:

 - Зоран Јовевски

Секретар на клубот:

- Никола Маџаревски

Благајник на клубот: 

- Горан Десовски

Извршен Одбор:

- Иван Кувенџиски
- Тони Георгиевски
- Боге Бојковски
- Перица Серафимовски
- Дарко Николовски01.01.2017
**СРЕЌНА НОВА**
** 2017 ** 
Моторџиите на 
плоштад 

Мото Скопје започна со промена-додаток пришивка на постоечкиот грб-обележје со додавање на ознака MCC која членовите треба да ја додадат 
на своите елеци со веќе постоечкиот грб како што е приложено на слика тука. Секој член што нема добиено од МСС пришивките да побара од Спенсер.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Членовите на Мото Скопје се собираат секој четврток на клубско видување и договарање за викенд возење.

од 08.05.2014 локацијата
е ресторан ДОМЕСТИКА
ул.Павел Шатев 4 
стара Бихачка
нас. Кисела Вода.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk

Hit Counters
posetenost
Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009