Мото Скопје започна со промена-додаток пришивка на постоечкиот грб-обележје со додавање на ознака MCC која членовите треба да ја додадат 
на своите елеци со веќе постоечкиот грб како што е приложено на слика тука. Секој член што нема добиено од МСС пришивките да побара од Спенсер.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Членовите на Мото Скопје се собираат секој четврток на клубско видување и договарање за викенд возење.

од 08.05.2014 локацијата
е ресторан ДОМЕСТИКА
ул.Павел Шатев 4 
стара Бихачка
нас. Кисела Вода.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk01.01.2017
**СРЕЌНА НОВА**
** 2017 ** 
Моторџиите на 
плоштад 

Hit Counters
posetenost
Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009

K - 1200 GT            x 1
K - 1200 LT              x2
S - 700GS                x1
Мото Скопје МСС како мото клуб не ги ограничува и не наметнува правила за поседување на одредени наменски или специјален тип на моторцикл врз членовите на клубот, за изборот на мотор секој член си има целосна слобода и право на избор со каков моторцикл ке управува и членува во клубот се додека ги запазува важечките закоски регулативи и прописи во поглед на легитимноста и исправноста на сопственото возило моторциклот.

- Honda        13 мотора
- Yamaha       4 мотора
- BMW             4 мотора
- Suzuki           2 мотора
- Hyosung      1 мотор
- Kawasaki     1 мотор


Gold Wing 1500            x 2
Gold Wing 1800            x 1
PanEuropean 1100     x 2
Deauvile 650                 x 1
CBR 600                          x 1
CBR 1000 F                    x 1 
Varadero 1000 XL        x 2
Transalp XL 700V         x1
NC 700X                          x 1
Rebel 125                       x 1
V-Strom 650            x 1
V-Strom 1000          x 1

FJR-1300                          x 1
Yamaha 1100                  x 1
XVS-1100 DragStar       x 1
R1                                         x1
Yamaha 900                     x 1

ZX 14R
Hyosung 250            x 1

Поради технички причини не сме во можност да ги објавиме сервисните упатства за превземање.
_ _ _