Домашни 

Мото Скопје исто така има долга успешна соработка со домашни клубови. Нашата соработка со останатите како подржувачи и учесници,е многу голема. Почнувајки од Маратонот за Тоше Проески (Нова Градишка - Крушево) разни Скопски и републички маратони,(каде дадовме активно учество со пратечки моторцикли) преку разни хуманитарни акции,пошумувања,до спортски натпревари каде нашиот клуб учествува и помага на организаторите со лиценцирани судии.


01.01.2017
**СРЕЌНА НОВА**
** 2017 ** 
Моторџиите на 
плоштад 

Мото Скопје започна со промена-додаток пришивка на постоечкиот грб-обележје со додавање на ознака MCC која членовите треба да ја додадат 
на своите елеци со веќе постоечкиот грб како што е приложено на слика тука. Секој член што нема добиено од МСС пришивките да побара од Спенсер.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Членовите на Мото Скопје се собираат секој четврток на клубско видување и договарање за викенд возење.

од 08.05.2014 локацијата
е ресторан ДОМЕСТИКА
ул.Павел Шатев 4 
стара Бихачка
нас. Кисела Вода.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Сите Прашања Информации Предлози Сугестии можете да ги испратите на 
contact@motoskopje.mk

Hit Counters
posetenost
Copyright -Moto Skopje- All Rights Reserved
design by Leon 2009